Sunday, December 19, 2010

Wardah Ilmu First GiveAway


Create your own banner at mybannermaker.com!


Saya Join Giveaway ni
Nak join gak [klik sini]


***********************************************************
Syarat-syaratnya seperti dibawah!!!!

1. Peserta giveaway ini mestilah follower blog wardahilmu ( kalau belum follow, sila2kanlah menjadi follower yer...)

2. Peserta juga perlu like halaman "Best Tupperware" (klik je link ini dan tekan butang like yer)

3. Anda perlu sediakan satu entri khas berkenaan giveaway di blog masing- masing. (copy paste entry saya ni pun takpe, cuma pastikan link syarat no.2 tu sama ye, nanti saya cek)

4. Tagkan entri ini kepada 5 orang rakan anda. (lebih pun takpe)

5. Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 Disember 2010

6. Sahkan penyertaan korang di ruangan komen, pastikan entri yang korang dah buat diberikan linknya terus. Senang skit saya nak menjenguknya..


Saya Tag:
Mira
Hanis
Anis
Nana
Faten

Tarikh tamat pada : 31 Disember 2010




1 comment:

Dieyna said...

thanks, tgk2 lah nombor penyertaan yer,,.. hehe